Streamingdienst TrackDrip werkt aan evaluatie voor uitbreiding van service

De Streamingdienst TrackDrip werkt aan een evaluatie met betrekking tot de eventuele voortzetting van hun service naar de klant toe. Mede oprichter Tevreden geeft het volgende aan in gesprek met Dagblad Suriname. Met de huidige situatie rond covid-19 hebben zij wel een stijging gezien voor wat betreft het aansluiten van artiesten bij Trackdripals ook een stijging  van het aantal gebruikers. Momenteel is de app van TrackDrip te downloaden voor alle Android en iOS gebruikers. Om het makkelijker en efficiënter te maken voor de klant wat betreft de kosten voor zo een Streamingdienst is Trackdrip een samenwerking aangegaan met Telesur. Per 15 januari is deze actie tot stand gekomen en inmiddels is het project ook al ingegaan. Momenteel is Trackdrip bezig met een interne evaluatie. Daarna zullen zij middels een persconferentie verder ingaan op de samenwerking. Het is de bedoeling om het betaalbaar te houden voor de klant, de service uit te breiden naar iedereen die actief is in de entertainment wereld, zoals comedians. Ook denken zij aan live streaming.  Zij hebben sinds hun lancering tot heden al zeker meer dan 100.000 downloads gehad met betalende gebruikers. Vele artiesten hebben zich al aangesloten en ze kijken ernaar uit dat de overigen zich ook gauw aansluiten. Dit verneemt Dagblad Suriname van mede oprichter Phil Tevreden.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!