Minister Nurmohamed bezoekt Brokopondo: ‘We hebben slechts vervallen OW-gebouwen in Brokopondo’

Minister Riad Nurmohamed van het Ministerie van Openbare Werken (OW) heeft dinsdag het district Brokopondo bezocht. Hij wil alle districten bezoeken, vooral om te zien welke faciliteiten zijn ministerie heeft in de districten en om personeelsleden persoonlijk te spreken. 

In samenwerking met de districtcommissaris Ludwig Mendelzoon van Brokopondo wordt er bekeken hoe de werkzaamheden in dit district aangepakt kunnen worden.

Hetgeen de minister heeft aangetroffen in Brokopondo is triest, aldus het ministerie woensdag in een persbericht.

‘We hebben alleen maar vervallen, verwaarloosde gebouwen van Openbare Werken in Brokopondo’, aldus Nurmohamed. Er zal volgens de minister gewerkt worden aan het opzetten van een hoofdkantoor. De overige panden zullen worden opgeruimd. Er zijn afspraken gemaakt om in elk district een kantoor van OW op te zetten. 

Volgens de bewindsman vertrokken in het verleden afdelingshoofden, coördinatoren, elke dag naar een district voor controle van de werkzaamheden.  Er zal nu zoveel als mogelijk gewerkt worden met kader van het district zelf.

Er zullen nieuwe afspraken worden gemaakt met de kleine groep arbeiders van OW die in het district werken. Deze medewerkers waren aanwezig bij het bezoek van de bewindsman en hebben gebruik gemaakt van de gelegenheid hun dagelijkse werkomstandigheden voor te leggen aan de minister en zijn delegatie.  

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: