Mahinder Jogi: “Als Pique zich wil laten misbruiken, is het zijn zaak”

Mahinder Jogi

VHP-Parlementariër Mahinder Jogi geeft tegenover Dagblad Suriname te kennen dat als Sibrano Pique zich wil laten misbruiken het zijn zaak is. “Mensen als Pique en Salons waren al die tijd stil. Deze mensen hebben het land vernietigd. Vandaag wanneer regering Santokhi-Brunswijk orde op zaken probeert te krijgen, hebben ze moeite. Deze regering zit pas 6 maanden. Waar was Pique toen Hoefdraad al die deviezen heeft opgemaakt? Toen hebben zij niemand opgeroepen. Hadden ze het toen niet door? Waar was Pique toen de gelden bij de Centrale Bank van Suriname, geld van burgers, de kasreserve werd gebruikt door de regering? Waar was Pique toen de regering de Oppenheimer lening heeft gesloten? Een lening met enorm veel rente die wij nu moeten betalen. Toen hebben wij ze niet gezien. Dat maakt dat zaken verkeerd zijn gegaan. Bouterse heeft 10 jaren geregeerd. Deze mensen hebben hun tijd gehad. Laan ze rustig de ruimte geven aan de regering om het beleid uit te voeren. Dit volk heeft een betere Suriname nodig, alleen deze regering kan dat geven, niet Pique. Laat hij mensen die visie hebben, mensen die het land willen ontwikkelen de ruimte geven”, aldus Jogi. De burger Pique heeft voor vandaag een actie gepland. Van de autoriteiten heeft hij echter geen toestemming daartoe. Het is maar de vraag wat de strategie zal zijn van Piqué en hoe de ordehandhavers zullen reageren.

error: Kopiëren mag niet!