Kuch Kuch Hota Hai acteur Parzaan Dastur verloofd met Delna Shroff

Acteur Parzaan Dastur is recentelijk verloofd met zijn  vriendin Delna Shroff. Parzaan, die bekend staat als het kind uit Kuch Kuch Hota Hai, deelde het nieuws door enkele foto’s te delen via zijn Instagram account.

Bij een foto van zichzelf en Delna schreef Parzaan: “Dank voor alle liefde. We hadden een prachtige verlovingsceremonie en ik kan jullie niet genoeg bedanken voor alle goede wensen.”

Parzaan Dastur deelde ook een foto waarop te zien is hoe bij een ring schuift aan de vinger van Delna Shroff, in de aanwezigheid van hun ouders.

Gezegd mag worden dat Parzaan’s Instagram profiel vol is met foto’s van Delna. In oktober 2020 deelde hij daar ook een throwback van de dag waarop hij haar ten huwelijk vroeg.

Parzaan Dastur vertolkte de rol van het Sardar kind in de Shah Rukh Khan en Kajol-starrer Kuch Kuch Hota Hai (1998). Hij had later ook de hoofdrol in Kaho Naa Pyaar Hai, Mohabbatein, Zubeidaa en Kabhi Khushi Kabhie Gham, Parzania en Sikandar. Parzaan produceerde ook een korte film getiteld Pocket Mummy, met Madhoo in de hoofdrol.

error: Kopiëren mag niet!