Arshad Warsi over Bachchan Pandey co-ster Akshay Kumar

Acteur Arshad Warsi, die met Akshay Kumar zal samenwerken voor zijn aankomende film Bachchan Pandey, zei dat de superster een “briljante” komische timing heeft.

Warsi, bekend om zijn prestaties in Munna Bhai MBBS en Golmaal series, zei dat hij zich al heel lang verheugt op de samenwerking met de 53-jarige superster en Bachchan Pandey is een geschikt project voor hen.

“Zijn komedie is briljant. Ik heb er naar uitgekeken om een film met hem te maken. Telkens als we elkaar ontmoetten, heeft hij gezegd dat we moeten samenwerken. Maar we hebben nooit een goed script kunnen vinden totdat we dit (Bachchan Pandey) vonden.

“Het is erg grappig. Ik denk dat de mensen het leuk gaan vinden om ons te zien. Het zal een traktatie zijn voor het publiek om ons samen te zien”, vertelde Warsi, die gezien werd in Kumar’s onlangs uitgebrachte thuisproductiefilm Durgamati, aan PTI.

In de actie-komedie zal Kumar een gangster spelen, die een acteur wil zijn en Kriti Sanon een journalist, die een regisseur wil zijn. De film is geproduceerd door Sajid Nadiadwala’s Nadiadwala Grandson.De opnamen vangen deze maand aan in Jaisalmer.

error: Kopiëren mag niet!