Divya Dutta blij met OTT releases in 2020

Het jaar 2020 loopt ten einde en actrice Divya Dutta, die te zien was in verschillende OTT projecten waaronder Special Ops, Hostages seizoen 2 en Ram Singh Charlie, blikt terug. In een gesprek met indianexpress.com, praat Divya Dutta over het haast voorbije jaar, haar favoriete shows en wat haar publiek kan verwachten in 2021.

Hier zijn delen van het gesprek:

Hoe zou jij het haast voorbije jaar beschrijven?

Ik denk dat het een jaar van leren en introspectie is geweest. Het was een jaar van loslaten en een jaar dat ons leerde gelukkig te zijn met wat we hebben. Dit jaar heeft ons doen inzien dat we veel dingen als vanzelfsprekend beschouwen. Ik ben een alert en zelfbewust persoon geworden. Ik had vijf releases op OTT. Ik won een Filmfare en een andere prijs voor een korte film die ik heb gemaakt. Nu komt het werk langzaam op gang. Nu voelt het normaal en natuurlijk om terug te gaan naar de sets. Dus, het is een jaar vol gemengde emoties geweest.

Ben je tevreden met het werk dat je gedaan kreeg dit jaar?

Ik maakte mijn OTT debuut dit jaar. Dit jaar is de afbakening van wat er in de theaters zou vrijkomen of wat er op het webplatform in première gaat, afgenomen. Iedereen en alles stond op hetzelfde platform. Op het werkfront is het dus een interessante fase geweest. Dat gezegd hebbende, hebben we allemaal veronderstellingen gemaakt of liever gezegd oordelen over de toekomst van de theaters, maar ik denk dat de twee platforms naast elkaar zullen bestaan. Maar ik ben dankbaar voor het bestaan van OTT, anders zou ik niet weten hoe ik de tijd moet doorbrengen tijdens de lockdown.

Hoe ging je om met de lockdown?

Ik heb dit jaar ruimschoots releases gehad op OTT. Ik deed opnamen voor advertenties, helemaal in mijn eentje, waarin ik ook achter-de-camera werk deed. Het was dus een nieuwe ervaring.

Je won jouw eerste Filmfare award. Hoe voelt dat?

Het is geweldig. Ik ben vaker genomineerd en dit jaar is de winst eindelijk binnen. Ik denk dat ik een late bloeier ben, maar ik bloei desondanks. Het deed me beseffen dat mensen mij mogen. Ze zijn blij voor mij, nog meer dan ikzelf ben.

Van welk project in 2020 wenste je dat je deel was?

De meeste van ze! Ik denk dat The Family Man verdomd goed was en Pataal Lok waren ook heel goed. Aarya was geweldig en ook Sushmita Sen deed het bijzonder. Het was tof haar weer op het scherm te zien. Ik was weg van Four More Shots Please. Ik denk dat de 4 meisjes het top hebben gedaan. The Queen Gambit was ook tof evenals Schitt’s Creek. Ook Anurag Basu’s Ludo vond ik geweldig.

error: Kopiëren mag niet!