Lichaam van boord vissersboot gevallen man geborgen uit Surinamerivier bij SDSM

De Vietnamees Nguyen Xuan Thanh, die aan boord van een vissersboot woonde, is in de vroege ochtend van afgelopen zaterdag overboord geslagen en in de Surinamerivier verdwenen. De boot was aan de Putriweg, nabij het vissersbedrijf Ramadhin, aangemeerd.

De politie van het bureau Meerzorg had omstreeks een uur ‘s morgens de melding van het Command Center ontvangen, dat een visser overboord was gevallen. Ter plekke troffen agenten de kapitein D.v.T. met enkele andere vissers aan. Nguyen verkeerde volgens D.v.T. niet onder invloed van alcohol en er was ook geen sprake geweest van een misdrijf.

Het lichaam van Nguyen Xuan Thanh werd zondag door agenten van het bureau Nieuwe Haven opgevist, nadat zij ‘s morgens tegen zeven uur de melding hadden gekregen, dat er een lijk in de Surinamerivier bij SDSM aan de Saramaccastraat was aangespoeld.

Aan de hand van de beschrijving en de kleding bleek het te gaan om Nguyen.

Het lichaam van Nguyen is na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag genomen

error: Kopiëren mag niet!