Salman Khan doet beroep op fans

Jaarlijks verzamelen fans zich voor de woning van Salman op zijn jaardag, in de hoop een glimps van hem te kunnen opvangen. Hij staat dan op het balkon en zwaait naar hen. Dit jaar heeft de 55-jarige een beroep op hen gedaan zich  niet voor zijn woning te verzamelen, in het kader van de pandemie.

“De liefde en affectie die mijn fans mij in de loop van de jaren gegeven hebben op mijn verjaardagen is overweldigend maar dit jaar is het mijn bescheiden verzoek om niet buiten mijn huis samen te komen. Houdt afstand van elkaar gedurende de covid pandemie,” zei Salman Khan in het bericht dat buiten zijn gebouw wordt getoond.

Op het werkfront, is Salman Khan begonnen met zijn aanstaande film, Antim- The Final Truth, waarin hij naar verluidt een Sikh-agent speelt. De film met in de hoofdrol zijn zwager, acteur Aayush Sharma, is naar verluidt een remake van de 2018 hit Marathi crime drama Mulshi Pattern.

Terwijl het origineel werd geleid door Marathi acteur-filmmaker Pravin Tarde, zal de remake worden geregisseerd door acteur-filmmaker Mahesh Manjrekar.

Salman Khan is op dit moment ook bezig het laatste seizoen van de realityshow Bigg Boss te organiseren.

De volgende film waarin hij te zien zal zijn is Radhe – Your Most Wanted Bhai, geregisseerd door Prabhudheva. De opnamen van deze film werden afgerond in oktober.  Disha Patani en Randeep Hooda hebben in deze film ook hoofdrollen. Radhe zou op 22 mei uitkomen in bioscopen, maar dit ging niet door vanwege de pandemie.

error: Kopiëren mag niet!