Commewijners worden extra hard getroffen door “decemberfiles”

Files op de route van Paramaribo- Meerzorg vice versa is geen nieuw verschijnsel. Echter worden de bewoners van het district geconfronteerd met extreme vormen van filevorming in de afgelopen dagen. In Commewijne waren op de Oost-westverbinding en omliggende straten kilometerslange files. Personen die naar de stad willen, zitten vaak urenlang in de file. Bezorgde burgers hebben hun beklag gedaan bij Dagblad Suriname. De districtscommissaris heeft samen met andere actoren geprobeerd om de files te verminderen. Echter heeft dat niet geholpen. Ook zou naar verluid de veerdienst Paramaribo-Meerzorg uit de ijskast worden gehaald. Echter lijkt het erop dat op korte termijn de bewoners van Commewijne opgescheept zullen blijven met de file.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: