VOS troefcall drive succesvol

Op 20 december heeft de Vereniging Officiers Sociëteit  (VOS) haar eerste troefcall drive georganiseerd door de commissie Sport en Recreatie van VOS, onder leiding van Samir Gobind. De commissie Sport en Recreatie van VOS heeft zich voorgenomen om diverse takken van sport binnen VOS een nieuw leven in te blazen. Er hebben 12 deelnemers zich aangemeld voor de troefcall drive. De deelnemers werden in 2 groepen van 6 geplaatst. De troefcall drivebestond uit 2 rondes waarvan de nummer 1 en 2 van beide groepen doorstroomden naar de halve finale. De top 4 is geworden: Ruth Krak en Rebecca Krak (1e plaats), Roel Weibolt en Roche Wong A Fa (2e plaats), Samir Gobind en Rakesh Soekhai (3e plaats), Tyrrell Colli en Leon Campagne (4e plaats). Zij hebben elk een geldprijs in de wacht gesleept. De troefcall drive heeft ten doel de troefcall sport te promoten binnen VOS, gezien het feit dat VOS in de toekomst deel wenst te nemen aan de competitie van de Surinaamse Troefcall Bond.

Samir Gobind,

Voorzitter commissie Sport en Recreatie VOS

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: