Swara Bhasker voegt zich bij boerenprotest

Actrice Swara Bhasker heeft zich donderdag gevoegd bij het protest van de boeren bij de grens met Singhu.

In een interview met NDTV zei Swara dat ze daar niet aanwezig was om een boodschap te brengen, maar om meer te weten te komen over het protest. Ze zei: “Ik ben hier uit solidariteit …ik kom niet uit een boerenfamilie , ik ben geen boer, maar ik heb een relatie met boeren omdat ik een relatie heb met roti.”

Swara Bhasker deelde vele foto’s via haar Instagram account, waarbij ze wees op het plichtsbesef van de ouderen die slapen in hun tractoren in de strenge winter, zodat ze kunnen deelnemen aan het protest.

Voor Swara ondersteunden celebrities zoals Diljit Dosanjh en Mohd Zeeshan Ayyub de boeren door hun aanwezigheid bij de grens. Priyanka Chopra, Richa Chadha, Anubhav Sinha, Hansal Mehta, Dharmendra, Ammy Virk, Gippy Grewal en vele anderen lieten ook hun stem horen in de kwestie.

error: Kopiëren mag niet!