Vishal Dadlani over Sireesha’s optreden bij Indian Idol 2020

Indian Idol 2020 zag zijn top 15 finalisten voor dit jaar en de opwinding is echt! De deelnemers hebben de lat hoger gelegd met hun optredens en hebben al de aandacht getrokken van miljoenen mensen die naar de show op Sony Entertainment Television keken.

De zingende sensatie van Visakhapatnam, Sireesha Bhagavatula, die eerder al indruk had gemaakt op de jury tijdens de auditie rondes, bewees opnieuw haar moed toen ze het liedje ‘Jiya Jale’ zong op de Grand Premiere Episode van Indian Idol 2020. Haar stem doorboorde melodie in de harten en geesten van de juryleden toen ze gaga over haar optreden gingen. Jurylid Vishal Dadlani zei in extase: “Uw optreden voelde aan alsof ik in een A.R. Rahman-concert zit! Uw stem zal een grote hulpbron zijn voor de industrie, God zegene u!” Juryleden Himesh Reshammiya en Neha Kakkar hadden ook niets dan lof voor haar optreden.

Sireesha kon niet geloven dat Vishal Dadlani haar optreden vergeleek met dat van een concert van A.R. Rahman en zei: “Ik ben vereerd dat ik zulke complimenten heb gekregen en dit versterkt mijn vertrouwen alleen maar nog meer. Ik was eerder een beetje nerveus, maar nu ben ik opgewonden en kan niet wachten om weer op het podium te staan!

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: