Israëlische honorair consul bezoekt vicepresident Brunswijk

Richards-Levi: ‘We zijn bezig de beste bedrijven naar Suriname te halen’

Vicepresident Ronnie Brunswijk heeft donderdag honorair consul van Israël Ruthy Richards-Levi op zijn Kabinet ontvangen. Gesproken werd over het verstevigen van het samenwerkingsverband tussen beide landen, zo meldt het Kabinet van de Vicepresident.

Volgens de honorair consul begon de samenwerking al in het jaar 1600.

Ze zegt dat er nog nooit groot geïnvesteerd is in Suriname vanuit Israël. ‘We willen het beter doen. We hebben voldoende investeerders die zaken met dit land willen doen’, gaf ze nadrukkelijk aan.

De Israëlische vertegenwoordigster noemde investeringen in het bankwezen, vleesproductie, werkgelegenheid, export, landbouw en het vliegen van vrachtvliegtuigen naar Suriname.

‘De bilaterale relatie is goed, maar we moeten het verbeteren. We willen investeren, zodat Suriname er profijt van heeft. We zijn bezig de beste bedrijven naar Suriname te halen’, onderstreepte Richards-Levi. 

De vertegenwoordigster zei verder, dat investeerders vanaf 19 december in het land zullen verblijven. ‘Zij kunnen het beste zien wat beter voor hen is;, aldus Richards-Levi.

error: Kopiëren mag niet!