A no mi

Is wat wij zien aan de Tourtonnelaan en bij de standplaats van de Albina-taxi’s aan de Drambrandersgracht, zinloze vernielzucht? Of vallen de betonnen banken vanwege de slechte kwaliteit uit elkaar?  Wie zijn de vandalen?  Zijn het de jongeren? Is er sprake   van bandeloosheid? Of maken de zwervers zich schuldig aan deze vorm van wangedrag? Het gaat niet alleen om baldadige jongeren, bij wie uit verveling het spel uit de hand loopt. Het is niet zo dat de daders uit een bepaald milieu komen. Vernielen gebeurt door problematische personen uit alle lagen van de bevolking. De Albina-taxichauffeurs wassen de handen in onschuld: “A no mi”. Er wordt een beschuldigende vinger gewezen naar roekeloze verkeersdeelnemers. De uit elkaar geslagen banken liggen er al  maanden.  Er wordt gewacht op de overheid om het te komen opruimen.

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: