Zesde dodelijk slachtoffer zwaar verkeersongeluk op Afobakaweg

De 44-jarige Paulus Aidit is zaterdag in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden aan de opgelopen verwondingen bij een frontale aanrijding tussen een busje en een auto op de Afobakaweg waarbij vijf inzittenden het leven lieten en acht anderen gewond raakten. Dit meldt het Korps Politie Suriname maandag 14 december.

Uit het voorlopig politieonderzoek is naar aanleiding van het veiliggesteld beeldmateriaal van het Command Center komen vast te staan, dat de bestuurder van het busje uitweek naar rechts en op de rijhelft van de pick-up kwam.

Om een frontale botsing te voorkomen verliet de pick-up bestuurder zijn rijhelft en week uit naar rechts. Op datzelfde moment kwam de bestuurder van het busje terug op zijn rijhelft met als gevolg de botsing tussen beide voertuigen.

Zowel de pick-up als het busje zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. De bestuurder van de pick-up liep een fractuur aan zijn rechterarm op. Zijn vrouw klaagde op de dag van de aanrijding van pijn op de borst, terwijl hun driejarig kind ongedeerd is gebleven. De politie van de verkeersunit Regio Midden is belast met het onderzoek in deze zaak.

Het lichaam van Paulus Aidit is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: