Moderne technologie om kindertjes te laten genieten van verhaaltjes

Door de opwarming van de aarde is de temperatuur op sommige momenten van de dag niet uit te houden voor de kleuters van de Renckewitzschool. Om er een verandering aan te brengen heeft Paramaribo Ready Lions Club ventilatoren gedoneerd aan de school. Tijdens deze gelegenheid was de president van de Club, Anisjah Tamsiran, ook aanwezig. De leden van de club gaan ervan uit dat leerlingen in een aangename omgeving beter tot hun recht komen, is dit verzoek ingewilligd.

Tevens werd gisteren invulling gegeven aan het Reading Action Program RAP waarbij het lezen en voorlezen door Lions Club Internationaal wordt gestimuleerd. De kleuters konden luisteren naar een verhaal uit een autobox. Dit is een project geïnitieerd door Kevin Headly. Volgens de leden is het een mooi initiatief hoe zij vanwege de ovid- pandemie niet fysiek in de school aanwezig kunnen zijn. Zo ook het gebruikmaken van de moderne technologie om toch de kindertjes te laten genieten van verhaaltjes om zo hun kennis te kunnen verrijken. Ook heeft Paramaribo Ready Lions Club in verband met kinderdag een aantal knuffels geschonken aan de school. De commissie van dit project bestaat uit de fellows Hanna Bosk, Vera Dollart, Muriel Gerling en Virginia Faverus.

TM

error: Kopiëren mag niet!