Minister Blok en Braziliaanse collega Araújo in Suriname voor viering 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid

Speciaal voor de viering van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid zijn minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken van Nederland en zijn Braziliaanse collega minister Ernesto Araújo op bezoek in het land. Dit bericht de Communicatie Dienst Suriname.

De bewindslieden arriveerden dinsdag op de J.A. Pengel Internationale Luchthaven. De ministers werden op de luchthaven opgewacht door minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking.

Minister Blok kwam met het Nederlandse regeringsvliegtuig vanuit Curaçao.

Beide ministers zijn woensdag aanwezig bij de verschillende activiteiten in verband met 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid. Hierna zullen zowel minister Blok als minister Araújo een beleefdheidsbezoek brengen aan president Chandrikapersad Santokhi.

error: Kopiëren mag niet!