4 jaar voor Baithak Gana Group Natraj

De Nederlandse muziekformatie “Baithak Gana Group Natraj” bestaat op woensdag 25 november 4 jaar. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van oprichter Aatish Rajaram.  In november 2016 is onder leiding van Aatish Rajaram, broer van de zanger  Shivam Rajaram, de muziekgroep genaamd Baithak Gana Group Natraj opgericht. De band is vernoemd naar de Hindoegod ‘Shiva’ en wordt tevens gezien als de God van de dans. De band bestaat uit een jonge spontane muziekgroep met een sterke passie voor muziek en entertainment en biedt een breed repertoire voor alle speciale gelegenheden aan. Inmiddels is de band uitgegroeid tot een van de meest bekende lokale en buitenlandse Baithak Gana formaties en is niet meer weg te denken binnen de Hindoestaanse entertainment scene. Shivam Rajaram geeft het volgende mee: Blijf altijd in jezelf geloven! Het maakt niks uit wat je doet, maar blijf altijd je dromen volgen. De juiste steun van de mensen in je directe omgeving is daarbij ook heel belangrijk, want zonder de steun van hen, was ik er niet waar ik nu sta! “Maak altijd je realistische dromen waar.” Ter ere van ons 4-jarig bestaan willen wij onze fans/familie/vrienden en kennissen op een Coronaproof manier thuis entertainen en laten meegenieten van ons jubileum. Het jubileum wordt zaterdag 28 november 2020 live uitgezonden op het grootste social media platform van Suriname ‘Facebook’. Tenslotte dank aan alle fans in Suriname. ‘voor jullie steun, want zonder jullie, zijn wij nergens! Ik hoop snel naar Suriname te komen voor een show en jullie een spetterende optreden te geven samen met mijn band Baithak Gana Group Natraj’

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: