Genetic Modeling Agency staat gereed met laatste workshop

Een Surinaams platform voor modellen is Genetic Modeling Agency. Dagblad Suriname verneemt het volgende van oprichter Singoredjo. Zij staan gereed met hun laatste workshop voor 2020. Het gaat om workshop betreffende de modewereld. Hierbij zullen deelnemers meer leren over fotoshoot, catwalk, runway trainingen, poseren, self confidence speech. De workshops zullen met inachtneming van de covid-19 maatregelen verzorgd worden. Het geheel is bestemd voor personen in de leeftijdscategorie van 5 tot en met 40 jaar. Miss Teen UltraContinental Suriname 2020 Tanicha Soekhla, Mister UltraContinental Suriname 2020 Amar Mathoera tevens modellen van Genetic Modeling Agency zullen ook hun bijdrage hieraan leveren. Miss Teen UltraContinental Suriname 2020, Mister UltraContinental Suriname 2020 gaan komend jaar internationaal, richting Ecuador. Voor meer informatie of aanmelden voor de inschrijving kunt u een app sturen naar +5978985428.

 (Foto: Miss Teen UltraContinental Suriname 2020, Mister UltraContinental Suriname 2020)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: