Jerrel Vierklau heeft tijdelijke met het eeuwige verwisseld

Jerrel Vierklau, lid vanaf het eerste uur van toneelgroep Asago, is heengegaan. Het nieuws heeft zich als een lopend vuur verspreid via social media. Dagblad Suriname sprak met Humphrey van Hetten. Hij bevestigt het droevig nieuws. ‘Bij het begin van Asago ontdekte ik dat Jerrel Vierklau veel in zich had. Zodoende werd hij een persoonlijke vriend, een zoon van ons. Jolanda Wassenaar was hem in het internaat Saron. We zijn door het leven gegaan als broers en zus.  Hij is een van de laatste leden van het eerste uur van Asago. Jerrel Vierklau heeft ook zijn bijdrage geleverd aan het programma Jeugd Info. Persoonlijk zit ik in Nickerie in verband met een teraardebestelling. Ik sta een goede vriend bij. Daarnaast nog het heengaan van Inspecteur Kolf. Het was een moment om gek te worden toen ik het hoorde. Het verwerken dat ik zonder Vierklau verder moet, is heel moeilijk. Het is heel hard’, zegt Van Hetten. In rouw gedompeld, condoleert Van Hetten de nabestaanden, de fans en Asago. (Foto: facebook)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: