Automobiliste (30) dodelijk verongelukt bij eenzijdig ongeluk op Oost-Westverbinding

Slachtoffer niet in bezit van een geldig rijbewijs

De 30-jarige automobiliste Imelda Mac-Intosh is woensdagmiddag bij een eenzijdig verkeersongeval op de Oost-Westverbinding, ter hoogte van kilometer 92,5 in het district Coronie, dodelijk verongelukt. Dat meldt het Korps Politie Suriname. 

Agenten van het bureau Friendship troffen, na een melding, een personenauto op de kop in een trens aan. In de auto werden Mac-Intosh, haar man en hun kinderen van 8 en 6 jaar jong, aangetroffen. Mevrouw Mac-Intosh vertoonde geen teken van leven; terwijl de mede inzittenden klaagden over lichaamspijnen. Zij werden in  een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Uit het voorlopig politieonderzoek blijkt, dat Mac-Intosh vanuit de richting van Nickerie richting Paramaribo reed. Vermoedelijk is zij op een moment de macht over het stuur verloren. De auto sloeg  ettelijke keren over de kop en belandde uiteindelijk op zijn kop in de trens langs de weg.

Een ingeschakelde arts stelde de dood van Imelda Mac-Intosh officieel vast. In opdracht van het Openbaar Ministerie is haar lichaam door de politie aan de nabestaanden afgestaan. Zij was niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Haar man is dat echter wel, maar het is vooralsnog niet duidelijk voor de politie waarom Mac-Intosh de auto bestuurde en niet haar man. Het zwaar beschadigde voertuig is door de politie ter herkeuring in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!