Man (25) opgepakt voor mishandeling, bedreiging en verzet bij aanhouding

De 25-jarige W.T. is donderdag 1 oktober door de politie van het bureau Flora aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor mishandeling, bedreiging en verzet, zo bericht het Korps Politie Suriname pas vrijdag 16 oktober.

T. was zondag 20 september in vrijheid gesteld nadat hij opgesloten was voor diefstal, poging tot moord en zware mishandeling.

Hij ging woensdag 30 september, vermoedelijk onder invloed van een drug, te keer tegen zijn moeder, zijn jongere zus en zijn jongere broer. Hij greep op een bepaald moment naar een scherp voorwerp om zijn jongere broer daarmee te lijf te gaan. Toen zijn zus hem wilde tegenhouden bedreigde hij haar.

T. en zijn broer raakten in een worsteling en werd ontwapend. 

T. ging vervolgens zijn jongere broer toen met zijn blote handen te lijf. Tijdens dat gevecht raakte T. gewond aan zijn buikstreek en aan een van zijn handen met een scherp voorwerp dat zijn broer in handen had. Ondertussen was de politie van het bureau Flora ingeschakeld. 

W.T. begon met de agenten te vechten toen zij hem wilden aanhouden. Uiteindelijk werd hij aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis om medisch behandeld te worden. Daags daarna werd hij na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie van het bureau Flora in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: