Bollywood langzaam weer in beweging

Bollywood komt langzaam weer in beweging nu meerdere films de opnames hervatten te midden van verhoogde COVID-19-veiligheidsmaatregelen. De Shilpa Shetty starrer Hungama 2 en de Salman Khan starrer Radhe hebben het werk hervat. Shilpa maakte zondag bekend dat de cast en crew van Hungama 2 zijn vertrokken om het laatste stukje werk in Manali te voltooien na het ondergaan van Covid-19-tests. Shilpa ging naar Instagram en plaatste een foto van zichzelf met co-acteurs Paresh Rawal, Meezaan en Pranitha Subhash. De film is een vervolg van de populaire komische film Hungama uit 2003.

Salman Khan, die zaterdag met Bigg Boss 14 op Colors TV begon, heeft de opnames van Radhe: Your Most Wanted Bhai hervat. Salman deelde zondag een foto van de set waarop hij een jas draagt, met zijn rug naar de camera gericht. Het onderschrift luidde: “Terug voor opnamen na 6 1/2 maand … voelt goed #Radhe”. Het regieproject van Prabhudheva verenigt Salman met zijn Bharat co-ster Disha Patani.

Ten slotte voltooide Bobby Deol, die voor het laatst in de webserie Aashram was gezien, op maandag 25 jaar Hindi cinema. Over deze mijlpaal zei Bobby in een verklaring: “Het is een geweldige reis geweest sinds mijn debuut in Barsaat. Toen de film uitkwam, vond iedereen het geweldig. Ik herinner me dat ik erg nerveus was voor de release, maar mijn vader en mijn broer waren de hele tijd bij me. Zonder hen had ik deze plek in mijn leven niet kunnen bereiken. Maar Barsaat heeft zeker de bal aan het rollen gebracht voor mij en Twinkle. 25 jaar in de filmindustrie van vandaag lijkt onwerkelijk. Ik heb veel geleerd van mijn successen en mislukkingen in deze jaren en kijk uit naar de komende 25 jaar. ”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: