21-Jarige jongen aangehouden voor mishandeling van zijn ex-vrouw

Het Korps Politie Suriname meldt dinsdagavond 29 september, dat de 21-jarige V.G. door de politie van Munder op donderdag 17 september is aangehouden in de woning van zijn ex-partner. De vrouw had maandag 14 september aangifte van mishandeling gedaan tegen de jongen.

Uit het voorlopig politieonderzoek blijkt, dat G. enige tijd bij de vrouw inwoonde. Omdat hij haar vaak mishandelde verbrak zij de relatie en zette hem het huis uit. Dit viel niet in goede aarde bij de jongen, die vaak naar de woning van de vrouw ging om haar te molesteren.

Op maandag 14 september ging hij weer naar de woning van zijn ex-vrouw en sloeg daarbij shutters kapot. Toen de vrouw haar huis uit kwam sloeg G. haar met een stuk hout op het hoofd waardoor zij bewusteloos raakte. Vervolgens nam de jongen de benen.

De vrouw werd in een ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Na behandeling mocht zij dezelfde dag weer naar huis. 

G. is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!