Geboycotte pompstation Groningen in afrondende fase

Groningen (Saramacca) krijgt binnenkort haar allereerste pompstation. Voor de bewoners aldaar is dit een grote opluchting. Jaar in jaar uit hebben de bewoners 8 km moeten afleggen om te kunnen tanken op Monkshoop of  Kampong Baroe. “Eindelijk krijgen we een pompstation op Groningen. Voor ons betekent dit kostenbesparing”, zegt een enthousiaste burger aan Dagblad Suriname. De pompstation aan de Sidodadieweg valt overigens onder Roy Boedhoe Enterprises. Sinds de wisseling van de wacht in het politiek machtscentrum heeft de bouw van dit pompstation onverstoord plaatsgevonden, waardoor het nu in een afrondende fase verkeert. Volgens de plaatselijke gemeenschap werd de bouw geboycot door de NDP, omdat één van hun partijloyalisten hetzelfde wilde doen op het kermisterrein (overheidsterrein), welke zich bevindt vlak aan de overkant van de desbetreffende pompstation. “Binnen een maand is het zaakje flink gevorderd en we hopen dat het gauw operationeel wordt.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: