Varun Dhawan schrijft onbevreesdheid toe aan Natasha Dalal

Bollywood acteur Varun Dhawan deelde via Instagram een foto van zichzelf en zijn vriendin Natasha Dalal, waar hij bij schreef: “Nee ik ben niet bang zolang jij bij mij bent.”

Bollywood celebrities als Karisma Kapoor, Manish Malhotra, Aparshakti Khurana, Mouni Roy en Amy Jackson plaatsten verliefdheids emoji’s als commentaar.

Dit is het tweede bericht van Varun Dhawan met Natasha. Eerder plaatste de acteur op 8 mei een foto voor haar verjaardag. Varun feliciteerde Natasha op haar verjaardag en liet weten hoe speciaal ze voor hem is. Hij schreef: “Ik kies jou boven de ufc”.

In 2019 vertelde Varun over zijn relatie met Natasha in een gesprek met Karan Johar in diens  talkshow Koffee With Karan.

De Coolie nr. 1 acteur had gezegd: “Wat mij en Natasha betreft, uiteindelijk nadat we getrouwd zijn en we samen zijn en al die dingen… heeft ze haar eigen individualiteit en daarom ben ik bij haar. Ze heeft haar eigen stem, die super sterk is over dingen die ze wil doen en bereiken in het leven en dat is iets wat ik als partner wil ondersteunen. Ze ondersteunt mijn carrière sinds de eerste dag enorm. Ik ken haar sinds school. We waren toen vrienden. Sinds de eerste dag steunt ze mijn dromen. Het moet hetzelfde zijn. Van mijn kant moet ik haar dromen steunen. Uiteindelijk wil je als koppel samen evolueren. “

error: Kopiëren mag niet!