Man (30) opgepakt voor verspreiden seksueel getinte foto’s van ex-vriendin

De 30-jarige V. K. is afgelopen dinsdag aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname, omdat hij wordt verdacht seksueel getinte foto’s van zijn ex-vriendin digitaal te hebben verspreid, zo bericht het korps zondag 23 augustus.

De man had een liefdesrelatie met een jonge vrouw. Tijdens die relatie hebben zij enkele pikante foto’s gemaakt. Toen de vrouw de liefdesrelatie beëindigde dreigde Valentino haar met het digitaal verspreiden van de foto’s. Hij kon het niet verkroppen dat zij de relatie had beëindigd. 

K. heeft vermoedelijk de daad bij het woord gevoegd, want de foto’s zijn gestuurd naar het werk e-mailadres van de vrouw waar haar collega’s de foto’s hebben gezien. Althans collega’s die toegang hebben tot het werk e-mailadres.

De vrouw heeft aangifte tegen haar ex-vriend gedaan. Hij beweert echter iets af te weten van het verspreiden van de foto’s. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de man hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: