71 nieuwe Covid-19 besmettingen en 1 dode

71 Nieuwe Covid-19 besmettingen zijn donderdag geregistreerd en 1 nieuw dodelijk slachtoffer van het hardnekkig virus. De Covid-19 website meldt verder donderdagavond rond acht uur 169 genezen verklaarde patiënten en nog 129 personen die in ziekenhuizen zijn opgenomen. In de diverse Intensive Care Unit’s liggen nu 20 patiënten. 832 Personen (positief getest) bevinden zich in isolatie en in quarantaine 510, niet positief. Sinds medio maart zijn in totaal 3.366 personen geregistreerd die positief zijn getest en 2.383 patiënten die genezen zijn verklaard.
Inmiddels heeft president Chandrikapersad Santokhi zo’n 10, aangescherpte, nieuwe maatregelen aangekondigd en ook een deels totale lockdown van vrijdagavond acht uur tot zondagochtend uur vijf uur, in de hoop bij te dragen aan de aanpak van het Coronavirus. Burgers moeten dus zaterdag voor hun eigen bescherming en ter bescherming van anderen thuis blijven. De nieuwe maatregelen gelden gedurende twee weken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: