In staat van ontbinding verkerend lichaam Dominicaanse vrouw aangetroffen

Vrouw vermoedelijk slachtoffer misdrijf

Het Korps Politie Suriname bericht, dat agenten van het bureau Uitvlugt in een woning in de Irsillastraat te Paramaribo het in staat van ontbinding verkerende lichaam van waarschijnlijk de 31-jarige Dominicaanse vrouw Catheline Elizabeth De los Santos Mateo hebben aangetroffen. Een paspoort op haar naam werd gevonden.

De verhuurster van de woning had de politie ingeschakeld, omdat zij de huurder enkele dagen niet had gezien en er een onaangename geur vanuit het huurhuis kwam. Op het adres staan twee woningen. De eigenaresse woont in het voorste huis. Het huis achterop het erf heeft zij verhuurd aan een man.
Het huurhuis was afgesloten toen agenten arriveerden en zij roken inderdaad een onaangename geur vanuit het huis.

De toegangsdeur van het huurhuis moest door agenten worden opengebroken.
Op grond van de aangetroffen situatie in het huis en in de buurt van het lijk bestaat sterk het vermoeden bij de politie, dat er sprake is van een misdrijf.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam, voor obductie, in beslag genomen door de politie. Deze zaak is voor verder onderzoek door de politie van het bureau Uitvlugt overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: