Tiger Shroff vol lof over stuntmannen

Tiger Shroff, die geniet van een enorme aanhang van fans op Instagram, is actief op het sociale platform. Onlangs deelde hij via zijn Instagram een ​​throwback-stuntvideo van een van zijn ‘Baaghi’-franchises waarin hij het werk van stuntmannen heeft gewaardeerd. In de video wordt een stuntman gezien die wacht tot de acteur zijn trap afrondt terwijl hij daar in brand stond.

Bij de video schreef hij: “Hij wachtte tot ik mijn trap opliep terwijl hij daar in brand stond, nam de trap en reageerde perfect vallend op zijn doel in het water. Het hoogste respect voor onze stuntmannen over de hele wereld . @jaikastunts geweldige meneer # baaghi1 # baaghi2 # baaghi3 “.

Op het werkfront kondigde Tiger onlangs zijn volgende actiefilm ‘Heropanti 2’ aan, die zal worden geregisseerd door Ahmed Khan. De acteur maakte zijn debuut in Bollywood in 2014 met de film ‘Heropanti’ tegenover Kriti Sanon.

error: Kopiëren mag niet!