Ronnie Brunswijk: ‘Als Misiekaba naar ABOP komt, hem met open armen verwelkomen’

Vicepresident tevens voorzitter van de Abop, Ronnie Brunswijk, heeft in een bericht aan partijstructuren opgeroepen om André Misiekaba met open armen te ontvangen, indien hij kiest voor de Abop. “We horen dat Misiekaba de NDP heeft verlaten. Ik roep jullie allen op tot rust. U moet de juiste berichtgeving vanuit de Abop volgen. Ik vraag u allen, om uzelf in te houden. Ik ben vicepresident van het land, voor ons ogen hebben wij maar een doel: het opbouwen van ons land. Ala busi kondre sma musu kon na wan. Laten we allen één zijn. Meki un respkteer ala sani. De verkiezingen zijn voorbij. We moeten Suriname opbouwen. We moeten elkaar niet beledigen. De tijd van schelden is voorbij”, zegt Brunswijk.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: