76 nieuwe covid-19 gevallen in afgelopen 24 uur

De website van het covid team heeft een enigszins vernieuwd aanzicht gekregen zoals hieronder te zien is.

Er zijn nu 501 actieve gevallen, waarvan 76 er in de afgelopen 24 uur bij kwamen, en 77 personen zijn in de ziekenhuizen opgenomen. Daarvan liggen er nu 7 op de intensive care. In quarantaine bevinden zich op dit moment 483 personen, en 417 zijn in isolatie.

In totaal zijn in Suriname tot nog toe 1381 personen positief getest, wat neerkomt op pakweg 0.2% van de totale surinaamse bevolking. 853 van de 1381 personen die besmet raakten zijn reeds genezen, dus haast 62% is reeds genezen verklaard.

Zaterdagavond kondigde de president iets strengere maatregelen aan in het kader van covid-19, daar leest u in een ander bericht op onze website alles over.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: