Vakcentrale C-47 pleit voor in achtneming maatregelen door werknemers tegen Coronavirus

De vakcentrale C-47 maakt zich zorgen over de toename van het aantal positieve besmettingen, met name van werknemers in de verschillende sectoren. Dit zegt Claudette Etnel, ondervoorzitter van C-47. Zowel nationaal als internationaal zijn er standaard Covid -19 veiligheidsmaatregelen die nageleefd moeten worden. C-47 doet daarom een beroep op werkgevers en werknemers om erop toe te zien dat de Covid-19 maatregelen op de werkvloer worden toegepast. “Covid-19 is er en we gaan ermee moeten leren leven tot er een vaccin tegen is gevonden”, stelt Etnel. “Intussen moeten wij onszelf en onze gezinnen beschermen. Houdt u de Covid-19 veiligheidsmaatregelen in acht.” C47 zal samen met de werkgevers van de bedrijven vallende onder haar centrale, nagaan hoe te werken aan een adequate preventie tegen infectie op de werkvloer met het Coronavirus. “Wrokoman nanga wroko uma, teki yu verantwortu fu feti a Covid-19 epidemi” besluit Etnel namens C-47.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: