Tante aangehouden in levensberovingszaak 22-jarige

In het verlengde van de levensberovingszaak van Chenel van der Bok heeft de politie nog een persoon als verdachte aangemerkt en in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.
Het betreft in deze een familielid van het slachtoffer de 51-jarige Marijke, F. Deze verdachte woont op hetzelfde adres waar het strafbaar feit gepleegd is. Marijke, F. is de persoon die het ontzielde lichaam van Chenel in de woning aan trof. De 34-jarige Orpheo, F. en de 28-jarige Dwight, P. zijn inmiddels ook in verzekering gesteld. Dwight, P. is een politie rekruut.

Met betrekking tot een filmpje dat op de sociale media geplaatst is waarbij het ontzielde lichaam van het slachtoffer te zien is wil de politie duidelijk maken, dat zij op dat stuk ook bezig is met een onderzoek en dat als blijkt dat een politieambtenaar daar verantwoordelijk voor is, die ambtenaar een zware disciplinaire straf mag verwachten. De zwaarste disciplinaire straf bij de politie is oneervol ontslag.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: