Twee mannen opgebracht voor verhoor in moordzaak 22-jarige

Kapitale Delicten heeft op dinsdag 21 juli twee mannen opgebracht voor verhoor in verband met de levensberovingszaak van de 22-jarige Chanel V.

Volgens Kapitale Delicten zijn er vooralsnog geen aanhoudingen verricht. Er zijn reeds vermoedens en de politie is bezig met het onderzoek. Het slachtoffer werd maandag levenloos in een haar woning in het politie ressort van Munder aangetroffen. Het slachtoffer was naakt en momenteel circuleert een video van deze dame op whatsapp.

De korpschef is pissig hierover en heeft een onderzoek doen instellen om na te gaan welke politieman het gedurfd heeft om een video-opname van het naakte lijk te maken. Het slachtoffer vertoonde een arm fractuur en haar hals is vermoedelijk doorgesneden, althans zij is bewerkt met een scherp voorwerp. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: