Geen ontkomen aan de hertellingsresultaten -Nandlall

Er is geen ontkomen aan dat de hertellingsresultaten moeten worden gebruikt voor de verklaring van de winnaar van de algemene verkiezingen van 2 maart en als de Guyana Elections Commission (GECOM) nog steeds geconfronteerd wordt met insubordinatie van het personeel, dan heeft voorzitter Claudette Singh de bevoegdheid om de resultaten zelf te verklaren, zegt voormalig procureur-generaal en PPP/C Executive Anil Nandlall.

“Het is dat de uitslag van de verkiezingen de wil van de kiezers moet weerspiegelen die door de stembusgang is ontstaan. Alles moet buigen naar en buigen voor de glorie van dit principe. Niemand kan op verstandige wijze betwisten dat de resultaten van de hertelling de wil van het volk weerspiegelen. Daarom moet het worden gebruikt als basis voor de verklaring van de eindresultaten”, vertelde Nandlall gisteren aan Stabroek News.

error: Kopiëren mag niet!