28-jarige voortvluchtige verdachte aangehouden

De 28-jarige Pakistaanse verdachte Ali Mohamed A. is op woensdag 15 juli door de politie van Recherche Midden in samenwerking met leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) bij een pompstation aan de Johannes Mungrastraat in de kraag gevat. Ali Mohamed werd sedert juni 2018 officieel opgespoord terzake oplichting, verduistering en valsheid in geschrifte.
Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Ali Mohamed zich voordeed als jurist en hield mensen voor dat hij hun juridische belangen kon behartigen. Ali Mohamed wist zodoende geld af te troggelen van een aantal personen. Toen zijn slachtoffers erachter kwamen dat hij hen in de maling had genomen deden zij aangifte bij de politie.
Ali Mohamed wist uit handen van de politie te blijven tot woensdag 15 juli toen hij op een locatie te Paramaribo-Noord werd aangehouden. Ali Mohamed geeft toe dat hij geld van een aantal mensen wist af te troggelen door zich voor te doen als jurist. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.
Alle mensen die zijn beetgenomen door Ali Mohamed A. worden opgeroepen in kontakt te treden met de afdeling Recherche Midden. Deze afdeling is ondergebracht op het politiebureau De Nieuwe Grond en is te bereiken op de telefoonnummers 582203 en 582050.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: