32-jarige militair schiet zich door het hoofd

De 32-jarige Farisha K. meer bekend als Sharina heeft in de nacht van zaterdag op zondag 19 juli zich door het hoofd geschoten.

Zij was in dienst van het ministerie van Defensie en was tot kortgeleden deel van de beveiliging van de ex-vicepresident van Suriname. Dit geval deed zich voor aan de Hadji Khalilweg, een zijstraat van de Commissaris Weythingweg. Voordat zij tot de daad overging, heeft zij haar superieur gebeld en hem op de hoogte gesteld van haar voornemen. Toen de militairen op het adres arriveerden bleek dat Sharina zich reeds door haar hoofd had geschoten. Een arts werd ingeschakeld die de dood vaststelde en het lijk werd door tussenkomst van een uitvaartdienst naar het mortuarium gebracht. 

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!