Getrouw bevordert beveiliging zonder medeweten korpschef en HRM

Inspecteur van politie Raoul Hellings zegt dat medewerkers van de beveiliging van minister van Justitie en Politie, Stuart Getrouw, zijn bevorderd. Hij weet niet zeker of de totale beveiliging van de mister is bevorderd, omdat dit niet met de korpschef en de HRM is afgestemd. Het kan zijn dat de minister bijzondere bevorderingen heeft toegekend. Met betrekking tot dit gedeelte tast Hellings nog in het duister. “Enkele hebben wel bevestigd dat de minister de mensen bijzondere bevorderingen heeft gegeven. Bijzondere bevordering is een aangelegenheid van de minister, maar wanneer je die bevorderingen hebt gepleegd, moet je toch terugkoppelen met de afdeling HRM, omdat er wijzigingen moeten worden gepleegd op de ranglijst en de beschikking moet ook in orde worden gemaakt. Als je zonder een beschikking wordt bevorderd dan heb je in feite een gewone uitmonstering gekregen. Het salaris en andere zaken zijn dan niet als zodanig administratief in orde gemaakt door HRM”, aldus Hellings.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: