Handschoenen verplicht voor bezoekers Nationaal Archief

Nationaal Archivaris Rita Tjien Fooh- Hardjomohamad heeft te kennen gegeven, dat het Nationaal Archief Suriname (NAS) aan de Mr. J. Lachmonstraat  in verband met het Coronavirus haar dienstverlening vanaf maandag 13 juli heeft aangepast. De openingstijden zijn vooralsnog van maandag tot en met vrijdag van 07.30-12.30 uur.

Registratie

Bezoekers die van de studiezaal gebruik willen maken zijn verplicht om zich van tevoren te registreren. Per dag worden slechts 3 personen toegelaten tot de faciliteit. Bezoek wordt alleen toegestaan als de aanvrager uitgebreid onderzoek moeten verrichten in de archieven en andere bronnen. Het onderwerp van het onderzoek en de te raadplegen stukken dienen vooraf te worden doorgegeven, zodat deze in de studiezaal kunnen worden klaargelegd.

Handschoenen dragen

Alle voorzorgsmaatregelen die het Covid-19 Team heeft bepaald, zoals het dragen van mondkapjes, hadden wassen, afstand van elkaar houden zijn van kracht. Bovendien moeten de bezoekers handschoenen dragen. De documenten gaan na gebruikt te zijn door bezoekers gedurende tenminste twee dagen in quarantaine geplaatst worden.

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: