Bericht besmetting familie Bachchan met coronavirus breekt het internet

De wereldbekende acteur Amitabh Bachchan heeft zaterdag via social media laten weten dat hij en zijn zoon Abhishek Bachchan positief getest zijn op het coronavirus. Hij heeft aan allen die in de afgelopen 10 dagen dichtbij hem zijn geweest gevraagd zich ook te laten testen. Vervolgens kwam het nieuws naar buiten dat echtgenote van Abhishek Bachchan, Aishwarya Rai en dochter Aaradhya Bachchan bij de 2e keer positief getest zijn. Fans hebben het nieuws massaal gedeeld op sociale media tevens kwamen er heel veel reacties. Kortom, de berichten hieromtrent zijn viraal gegaan. Enkele reacties op sociale media waren;  A. schreef, “Een spoedig herstel voor Big B”. S. schreef, “van harte beterschap”, E  schreef,  #Pray4the #BachchanFamily. De echtgenote van Amitabh Bachchan, Jaya Bachchan, is wel negatief getest.

Ook voormalig cricketer Chetan Chauhan, nu politicus, is positief getest op Covid 19.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: