Familie Sushant Singh Rajput’s ex-manager vraagt mensen geen nepnieuws te verspreiden

Disha Salian, Sushant Singh Rajput’s ex-manager, overleed op 8 juni na een val van een hoog gebouw in Malad. Aanvankelijk werd gedacht aan zelfmoord, maar de politie denkt dat er ook sprake kan zijn geweest van een ongeluk. Toen Sushant Singh Rajput een week erna overleed, werd er op social media gespeculeerd over een complottheorie.

Disha’s familie heeft nu een verklaring doen uitkomen die luidt: “Wie dit leest kent ons of heeft Disha misschien niet of misschien juist wel persoonlijk. We hebben wel allemaal iets gemeen en dat is dat we mens zijn.  We voelen allemaal en daarom hopen we dat jullie onze pijn snappen. Het verlies is groot en moet nog een plek krijgen. Het is een moeilijke situatie en we moeten er allemaal nog bovenop komen. De ongegronde uitlatingen en speculaties eisen hun tol van haar ouders en andere dierbaren. Terwijl we dus door het verwerkingsproces gaan doen we op jullie een beroep om de verspreiding van nepnieuws niet aan te moedigen.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: