26-jarige man springt van de Bosje brug

Heldhaftige vissers redden man

De politie van Nieuwe Haven kreeg maandagavond omstreeks 20.30 uur een melding betreffende een man die gesprongen was van de Wijdenbosch brug, meer bekend als Bosje brug.

De politie vernam van omstanders dat zij een jongeman van hindoestaanse komaf op de brug hadden gezien met een bromfiets. Zij hebben nog geprobeerd om hem tegen te houden, echter is het hen niet gelukt.

Een getuige verklaarde dat de jongeman gekleed was in een grijze trui. Hij liet zijn bromfiets op de brug achter en sprong in de rivier. De politie heeft later op de avond een familielid ontvangen. Deze heeft de rood gelakte bromfiets positief herkend als te zijn van zijn 26-jarige neefje S. F. Dinsdagmorgen kreeg de politie de informatie dat de man in kwestie was gered door heldhaftige vissers. De 26-jarige is aan de politie van Nieuwe Haven overgedragen. Het motief is vooralsnog onbekend.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: