Politie Uitvlugt betrapt inbreker op heterdaad

De 38-jarige Sikimo F. is dinsdag door de surveillance van politie Uitvlugt op straat aangehouden. D sterke arm kreeg kort voor de aanhouding een melding betreffende een verdachte die goederen had weggenomen. De surveillance stelde een onderzoek in, welke resulteerde in de aanhouding van de verdachte. Bij zijn aanhouding werd een aantal goederen op hem aangetroffen. Op zijn aanwijzing deed de politie het adres aan, alwaar hij de goederen had weggenomen. De verdachte legde een volmondige bekentenis af. Hij wordt verdacht van een aantal inbraken. In het belang van het onderzoek is deze 38-jarige inbreker in politiearrest genomen. De in beslag genomen goederen zullen na afstemming aan de rechtmatige eigenaar worden afgestaan.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: