Autobestuurder haalt in en rijdt bromfietser aan

De politie van Verkeersunit Regio Midden Suriname kreeg woensdagmiddag rond 15.00 uur een melding van een aanrijding aan de Monplaisirweg tussen een wit gelakte personenwagen en een bromfiets. 

Beide bestuurders reden kort voor de aanrijding over de Monplaisirweg richting de Indira Gandhiweg. Op een bepaald moment haalde de bestuurder van de witgelakte auto zijn voorrijder, een personenauto, in en kwam bij die manoeuvre in botsing met de bromfietser die rechts afsloeg om vervolgens in een inrit te gaan.

Naar zeggen van getuigen was de witgelakte autobestuurder met een vrij hoge snelheid waardoor hij de aanrijding niet kon voorkomen. Na de klap zijn de bromfietser en de witte wagen in de goot beland. Omstanders hebben de bromfietser uit de goot gehaald. Hij was gewond en werd per eigen gelegenheid naar de Spoed Eisende Hulp vervoerd.

De wagen is na de klap op haar zij in de goot tot stilstaand gekomen. De schade aan dit voertuig is aanzienlijk. Het onderzoek duurt voort. In dit geval is de bromfietser als veroorzaker aangemerkt zegt de politie.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: