Mathoera getipt als minister van Defensie

Uit betrouwbare bronnen verneemt Dagblad Suriname dat binnen de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP) ondertussen verschillende personen al geïdentificeerd zijn voor de invulling van enkele belangrijke posten. Zo is Krishna Mathoera, ex-politiecommissaris, getipt als de volgende minister van Defensie. Met haar 20.379 stemmen was zij binnen de partij eerder geliefd voor de post van DNA-vicevoorzitter. Albert Ramdin is getipt als minister van Buitenlandse Zaken. Ramdin zou voor deze post zijn gekozen vanwege zijn jarenlange ervaring bij de OAS. Bij het ministerie van Landbouw, Visserij en Veeteelt (LVV) is voor nu de naam gevallen van Prahlad Sewdien, voorzitter van de Federatie van Surinaamse Agrariërs (FSA).

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: