15 genezen van Covid-19 vandaag, twee politici besmet

Vandaag zijn er twintig nieuwe positieve tests binnengekomen, waarvan twee de politici Paul Somohardjo van de PL en Jerrel Pawiroredjo van de NPS zijn. Van beide personen is de toestand gelukkig stabiel. Vandaag zijn er twintig nieuwe positieve tests binnengekomen, waarvan twee de politici Paul Somohardjo van de PL en Jerrel Pawiroredjo van de NPS zijn. Van beide personen is de toestand gelukkig stabiel. Toen Dagblad Suriname de zoon van Paul Somohardjo, Bronto, hedenmorgen sprak, ontkende die stellig dat zijn vader met corona besmet zou zijn, en beweerde hij zelfs dat die in goede gezondheid verkeerde en dat de geruchten niet op waarheid berustten

Zeven personen werden ontslagen als genezen uit het Wanica Ziekenhuis, 3 uit de quarantaine van het KKF en 5 uit Residence Inn. Daarmee zijn er op dit moment 280 aktieve gevallen, 535 positief geteste personen, 242 genezen en 529 in quarantaine. In plaats van 7 zijn er nu 8 personen op de IC.

Tijdens de installatie van de voorzitter en vice-voorzitter van de DNA hadden meerdere personen op meerdere momenten slechts deels of zelfs geen mond/neuskap op, maar wanneer of door wie de besmetting is overgebracht, is vooralsnog niet bekend.

Dagblad Suriname wenst alle zieken een spoedig herstel.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: