Bromfietser zwaar gewond na aanrijding (rijbewijs jonge vrouw ingevorderd)

Het rijbewijs van de 19-jarige Jahnvi B. is op woensdag 24 juni door de politie van het bureau Livorno ingevorderd.

Janhvi veroorzaakte op dinsdag 23 juni, als bestuurster van een personenauto, een aanrijding op de Pandiet Paltan Tewarieweg. De tegenpartij in deze zaak is een 29-jarige bromfietser. Hij heeft onder andere een beenfractuur opgelopen en zijn bromfiets is zwaar beschadigd.

Het politioneel onderzoek heeft uitgewezen, dat de autobestuurster over de Pandiet Paltan Tewarieweg reed gaande in de richting van de Martin Luther King weg, terwijl de bromfietser vanuit tegenovergestelde richting kwam aangereden. Op dat moment behoorde de bromfietser tot het rechtdoorgaand verkeer. Hij werd doorkruist door de autobestuurster die een rechtse bocht beschreef.

De bromfietser is per ontboden ambulance afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis waar hij ter verpleging is opgenomen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: