Liefde in tijden van Coronavirus

Door de Corona-crisis is het verliefd worden aanzienlijk lastiger geworden, maar wel niet onmogelijk.

Hoe ga je de liefde van je leven ontmoeten als je overigens thuis zit? Het is voor alleenstaanden belangrijk dat ze contact zoeken met anderen. Er zijn heel veel mensen die welwillend zijn in deze tijd. Maar een geliefde vinden in deze tijd wordt bemoeilijkt door het Coronavirus. Verder moeten mensen positief zijn, en uitstralen dat je een leuke persoon bent. Vooral nu met de crisis. Mensen vinden het vooral niet aantrekkelijk als je een neuskap op hebt. Je kunt voorlopig ook niet naar school of in de club. Maar het kan natuurlijk nog wel, bijvoorbeeld als je naar de winkel gaat. Als je een leuke man of vrouw ziet, kun je die aanspreken. Het is ook weer een bijzondere tijd, waarin je verbondenheid kunt krijgen. Voor bestaande koppels in deze periode is uit elkaar gaan niet verstandig. Ook al kun je niet goed met elkaar overweg.

Als je er alleen voor staat, wordt deze periode nog zwaarder.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: