Dankzij lockdown hebben bepaalde koppels relationele problemen

Suriname zit op slot, zeker nog voor een bepaalde tijd. Het aantal positieve Covid-19-gevallen in Suriname blijft stijgen. Heel wat partners die niet onder hetzelfde dak wonen, kunnen elkaar pas na de opheffing van deze lockdown zien. Bepaalde koppels staan al de hele lockdown voor een uitdaging. Hierdoor ontstaat er heel veel ruzie. En koppels gaan ook uit elkaar. Het is in deze tijd echt samen zoeken naar een nieuw evenwicht. Velen zijn gedwongen om hun problemen uit te praten via social media, omdat ze nu eenmaal verplicht thuis zitten. Dan krijg je spijtig genoeg een toename van mensen die niet goed omgaan met hun gevoelens. Ondanks de lockdown zullen net een deel van de koppels hun relationele problemen kunnen aanpakken. In de meeste gevallen gaat het om koppels die onder één dak wonen. Heel wat mensen raden aan om samen nieuwe dingen te proberen. Uit onderzoek is gebleken dat blijven steken in routine als koppel geen connectie geeft. De uitbraak van Corona zal de nodige stress veroorzaken bij bepaalde koppels. Voor sommigen is het best wel even wennen. Het is een hele uitdaging om toch op een andere manier te proberen die connectie gaande te houden. Mensen die al eenzaam zijn of waren, voor henisdeze periode extra hard. Zij zullen dit alles extra voelen. Het Coronavirus brengt een compleet nieuwe situatie, die we nog niet eerder hebben meegemaakt. Er wordt door vele deskundigen geadviseerd om zo veel mogelijk uit te praten als je je ergert aan je partner.

TEV

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: